Adó-Környezet Kft
+36-30/9679-019
info@adokornyezet.hu

Referenciák

A legjobb ajánlások által kerültem kapcsolatba, majd választottam cégem partneréül az Adó-Környezet Kft. könyvelőirodát. Mindamellett, hogy gyors, pontos, megbízható és rendkívül naprakész, mindig megfelelő tájékoztatást és megoldást nyújt számomra az adózással kapcsolatos kérdéseimben.

Kósa Attila
Dragon Spirit Kft

A 2013. szeptemberben alakult vállalkozás kezdő ügyvezetőjeként megbízható, pontos, precíz, hiteles, szakmailag elismert könyvelőt képzeltem el magam mellett. A tulajdonosaim által favorizált budapesti könyvelő iroda helyett én azonnal az Adó-Környezet Kft-t választottam, ahol az elképzelésem valóra vált! Kati a vállalkozás beindításának terheiből is sokat levett vállamról. Remélem, hogy még nagyon sokáig tudunk együtt dolgozni!

File László
Bát Input Kft

Azt szeretem a Katival való kapcsolatban, hogy rendkívül rugalmas, több csatornán is el tudom érni, mindig válaszol az e-mailjeimre és nagyon hasznosak az információi, amiket átküld!
Nekem külön jó, hogy figyelmeztet, mikor mit kell befizetni, így semmivel nem maradok el.
Szakmailag rendkívül felkészült, ez nagy biztonságot nyújt, számíthatunk rá!

Dr Molnár Mária
COM-MENTAL Kft

Az Adó-Környezet Kft-vel, illetve Gubányiné Szalai Katalinnal hosszú-hosszú évek óta dolgozunk együtt.
Ennek oka, hogy a cég bérkönyvelőként végzett munkájával maximálisan meg vagyunk elégedve.
A munkája korrekt, pontos, precíz és figyelmes. A hozzáállása rugalmas, a igényeinket és a kéréseinket gyorsan, rövid időn belül teljesíti.
A jogszabályokban bekövetkezett változásokról folyamatosan tájékoztatást ad. Sokrétűen képzi magát, szinte valamennyi a céget érintő kérdésben járatos.

Látos Lajos
Ügyvezető igazgató, Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar

Megbízhatóság, pontosság, szakértelem és tájékozottság a naprakész információkból; számunkra ez a jó könyvelő ismérve, amit itt megtapasztalhattunk. Így valóban csak a munkánkra kell koncentrálni és a maximumot teljesíthetjük.

Szentesi Róbert
G1 Épületgépész Kft.

Nagyon elégedett vagyok az Adó-Környezet Kft. munkájával. Az Ügyvédi Irodám könyvelési teendőit a megalakulásától kezdve a Gubányiné Szalai Katalin vezetésével működő könyvelő vállalkozás végzi el felelősségteljesen, naprakészen, kiemelkedő szakmai tudással és megbízható precizitással. A Kft. a partnerei sokrétű tevékenysége miatt a különböző gazdasági területek specialitásait is jól ismeri és így a mindennapi, nem éppen szokványos problémákra is mindig talál helyes megoldást. Gubányiné Szalai Katalin munkájában számomra a több évtizedes szakértelem és tapasztalat párosul a fiatalos, lendületes megjelenéssel, amelyben mindig benne van a megújulás akarata és lehetősége.

Kissné dr. Szabó Kis Mária
Szabó-Kis Ügyvédi Iroda

Hírek

2017. 02. 28.
Korlátolt felelősségű társaságok tőkeemelési kötelezettsége
Tovább »
2017. 01. 17.
4/2017. (I. 12.) Korm. rendelet
Tovább »
2017. 01. 12.
A 2017-ben választható cafeteriaelemek
Tovább »
2017. 01. 12.
Tájékoztató az online pénztárgép használatára kötelezett adóalanyi kör bővüléséről és az ezzel kapcs
Tovább »
2017. 01. 09.
A szociális hozzájárulási adó mértéke
Tovább »
További hírek »

Linkek